A Broadband and ADSL forum. BroadbanterBanter

Welcome to BroadbanterBanter.

You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view most discussions and other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today.

Go Back   Home » BroadbanterBanter forum » Newsgroup Discussions » uk.telecom.broadband (UK broadband)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

uk.telecom.broadband (UK broadband) (uk.telecom.broadband) Discussion of broadband services, technology and equipment as provided in the UK. Discussions of specific services based on ADSL, cable modems or other broadband technology are also on-topic. Advertising is not allowed.

Using Grabit with Plusnet Newsgroups



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 11th 04, 02:00 AM posted to uk.telecom.broadband
Clive Savage
external usenet poster
 
Posts: 43
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups


Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


Bye for now.

Clive.
  #2  
Old June 11th 04, 08:53 AM posted to uk.telecom.broadband
Meggahurtz
external usenet poster
 
Posts: 81
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups


"Clive Savage" wrote in message
news

Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?


  #3  
Old June 12th 04, 01:36 AM posted to uk.telecom.broadband
Clive Savage
external usenet poster
 
Posts: 43
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups

On Fri, 11 Jun 2004 08:53:04 +0100, "Meggahurtz"
wrote:


"Clive Savage" wrote in message
news

Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?

Hostname news.plusnet.net
Port 119
Account Name cookrd
Password *****

Thanks!


Bye for now.

Clive.
  #4  
Old June 12th 04, 04:00 PM posted to uk.telecom.broadband
Ian Stirling
external usenet poster
 
Posts: 807
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups

Clive Savage wrote:
On Fri, 11 Jun 2004 08:53:04 +0100, "Meggahurtz"
wrote:


"Clive Savage" wrote in message
news

Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?

Hostname news.plusnet.net
Port 119
Account Name cookrd
Password *****


The new server will not accept authentication.
If the program attempts to authenticate without making sure that
it is needed, it will fail.
You may try deleting the account name and password.
  #5  
Old June 13th 04, 03:10 AM posted to uk.telecom.broadband
Clive Savage
external usenet poster
 
Posts: 43
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups

On 12 Jun 2004 15:00:56 GMT, Ian Stirling
wrote:

Clive Savage wrote:
On Fri, 11 Jun 2004 08:53:04 +0100, "Meggahurtz"
wrote:


"Clive Savage" wrote in message
news
Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?

Hostname news.plusnet.net
Port 119
Account Name cookrd
Password *****


The new server will not accept authentication.
If the program attempts to authenticate without making sure that
it is needed, it will fail.
You may try deleting the account name and password.


Nope, no good.


Bye for now.

Clive.
  #6  
Old June 13th 04, 01:02 PM posted to uk.telecom.broadband
Steven Campbell
external usenet poster
 
Posts: 59
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups


"Clive Savage" wrote in message
...
On 12 Jun 2004 15:00:56 GMT, Ian Stirling
wrote:

Clive Savage wrote:
On Fri, 11 Jun 2004 08:53:04 +0100, "Meggahurtz"
wrote:


"Clive Savage" wrote in message
news
Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?

Hostname news.plusnet.net
Port 119
Account Name cookrd
Password *****


The new server will not accept authentication.
If the program attempts to authenticate without making sure that
it is needed, it will fail.
You may try deleting the account name and password.


Nope, no good.


I'm with Plusnet and my settings a
Hostname usenet.plus.net
Port 119
Account Name and password are both left blank.

Hope that helps.

Steven.


  #7  
Old June 13th 04, 06:55 PM posted to uk.telecom.broadband
Ian Stirling
external usenet poster
 
Posts: 807
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups

Clive Savage wrote:
On 12 Jun 2004 15:00:56 GMT, Ian Stirling
wrote:

Clive Savage wrote:
On Fri, 11 Jun 2004 08:53:04 +0100, "Meggahurtz"
wrote:


"Clive Savage" wrote in message
news
Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?

Hostname news.plusnet.net
Port 119
Account Name cookrd
Password *****


The new server will not accept authentication.
If the program attempts to authenticate without making sure that
it is needed, it will fail.
You may try deleting the account name and password.


Nope, no good.


Oops.
news.plusnet.net is incorrect, as I should have noticed.
You want either beta.usenet.plus.net, or news.plus.net
  #8  
Old June 14th 04, 12:16 AM posted to uk.telecom.broadband
Clive Savage
external usenet poster
 
Posts: 43
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups

On Sat, 12 Jun 2004 01:36:26 +0100, Clive Savage
wrote:

On Fri, 11 Jun 2004 08:53:04 +0100, "Meggahurtz"
wrote:


"Clive Savage" wrote in message
news

Can`t get it to work, nothing happens.

Anyone else use it?


If you gave us a little more info that may help!!

What account settings have you put in "Grabit"?

Hostname news.plusnet.net
Port 119
Account Name cookrd
Password *****

Thanks!

Sorted now, thanks for the help.


Bye for now.

Clive.
  #9  
Old June 15th 04, 01:47 AM posted to uk.telecom.broadband
Clive Savage
external usenet poster
 
Posts: 43
Default Using Grabit with Plusnet Newsgroups

On 13 Jun 2004 17:55:52 GMT, Ian Stirling
wrote:


Oops.
news.plusnet.net is incorrect, as I should have noticed.
You want either beta.usenet.plus.net, or news.plus.net


Sorted now guys.

Thanks.


Bye for now.

Clive.
 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
newsgroups? Me uk.telecom.broadband (UK broadband) 12 April 15th 04 01:49 PM
Using newsgroups XpUser uk.telecom.broadband (UK broadband) 5 April 3rd 04 08:07 AM
Pipex Newsgroups fitzy uk.telecom.broadband (UK broadband) 1 December 30th 03 12:22 AM
Plusnet Newsgroups [email protected] uk.telecom.broadband (UK broadband) 5 September 30th 03 09:37 PM
Broadband ISP with newsgroups John uk.telecom.broadband (UK broadband) 9 September 24th 03 04:32 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Content Relevant URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2019 BroadbanterBanter.
The comments are property of their posters.