A Broadband and ADSL forum. BroadbanterBanter

Welcome to BroadbanterBanter.

You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view most discussions and other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today.

Go Back   Home » BroadbanterBanter forum » Newsgroup Discussions » uk.telecom.broadband (UK broadband)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

uk.telecom.broadband (UK broadband) (uk.telecom.broadband) Discussion of broadband services, technology and equipment as provided in the UK. Discussions of specific services based on ADSL, cable modems or other broadband technology are also on-topic. Advertising is not allowed.

Tiscali



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old June 19th 05, 09:34 PM posted to uk.telecom.broadband
Pete S
external usenet poster
 
Posts: 8
Default Tiscali

Has anyone else had this problem? Leave the computer idle for a length of
time then try to get to a home page only to find "Cannot find server".
Switch router/modem of then on sometimes a couple of times to get back on
line.

AMD 2000
XP Pro
Linksys WAG54G
2meg connection


  #2  
Old June 19th 05, 10:22 PM posted to uk.telecom.broadband
Sean
external usenet poster
 
Posts: 60
Default Tiscali

On the Sun, 19 Jun 2005 21:34:33 +0100, Pete S uttered forth the
following...
Has anyone else had this problem? Leave the computer idle for a length of
time then try to get to a home page only to find "Cannot find server".
Switch router/modem of then on sometimes a couple of times to get back on
line.

AMD 2000
XP Pro
Linksys WAG54G
2meg connection



You need to set the idle timeout to 0 or something like 32768 and make
sure you have auto-login enabled.
  #3  
Old June 20th 05, 09:09 PM posted to uk.telecom.broadband
Phillip
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Tiscali


"Pete S" wrote in message
...
Has anyone else had this problem? Leave the computer idle for a length of
time then try to get to a home page only to find "Cannot find server".
Switch router/modem of then on sometimes a couple of times to get back on
line.

AMD 2000
XP Pro
Linksys WAG54G
2meg connection


Never had that problem here with Tiscali. It never fails to get a page
after an idle period.


 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tiscali go for LLU Phil Thompson uk.telecom.broadband (UK broadband) 9 May 30th 05 03:02 AM
Tiscali Peter Seddon uk.telecom.broadband (UK broadband) 4 October 23rd 04 09:18 AM
Tiscali Network offers a serious income opportunity to people who recommend Tiscali services ste new uk.telecom.broadband (UK broadband) 2 January 26th 04 03:55 AM
Tiscali down? Night Walker uk.telecom.broadband (UK broadband) 1 January 18th 04 11:57 AM
V21/Tiscali pgiblin uk.telecom.broadband (UK broadband) 0 November 10th 03 10:54 AM


All times are GMT +1. The time now is 07:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Content Relevant URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2019 BroadbanterBanter.
The comments are property of their posters.