A Broadband and ADSL forum. BroadbanterBanter

Welcome to BroadbanterBanter.

You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view most discussions and other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today.

Go Back   Home » BroadbanterBanter forum » Newsgroup Discussions » uk.telecom.voip (UK VOIP)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

uk.telecom.voip (UK VOIP) (uk.telecom.voip) Discussion of topics relevant to packet based voice technologies including Voice over IP (VoIP), Fax over IP (FoIP), Voice over Frame Relay (VoFR), Voice over Broadband (VoB) and Voice on the Net (VoN) as well as service providers, hardware and software for use with these technologies. Advertising is not allowed.

Is 1899 VoIP working



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 25th 05, 06:01 PM posted to uk.telecom.voip
Sparks
external usenet poster
 
Posts: 68
Default Is 1899 VoIP working

Just trying to add 1899 to my [email protected] setup, but it doesn't appear to
work.

I have VoIPBuster working with IAX, and have setup 1899 the same (Except the
host, username and password!)

Is it just me, or is it broken?


I get the following from Asterisk (Numbers ### for privacy!

-- Executing Macro("SIP/200-d90f", "dialout-trunk|11|004478########|")
in new stack
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "1?3:2)") in new stack
-- Goto (macro-dialout-trunk,s,3)
-- Executing Macro("SIP/200-d90f", "record-enable|200|OUT") in new stack
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "0 0?2:4") in new stack
-- Goto (macro-record-enable,s,4)
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "1?5:8") in new stack
-- Goto (macro-record-enable,s,5)
-- Executing DBget("SIP/200-d90f", "RecEnable=RECORD-OUT/200") in new
stack
-- DBget: varname=RecEnable, family=RECORD-OUT, key=200
-- DBget: Value not found in database.
-- Executing SetVar("SIP/200-d90f",
"CALLFILENAME=OUT200-20050725-175458-1122310498.1592") in new stack
-- Executing Goto("SIP/200-d90f", "s|14") in new stack
-- Goto (macro-record-enable,s,14)
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "0?15:99") in new stack
-- Goto (macro-record-enable,s,99)
-- Executing NoOp("SIP/200-d90f", "NO RECORDING NEEDED") in new stack
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "1?7") in new stack
-- Goto (macro-dialout-trunk,s,7)
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "0?9") in new stack
-- Executing SetCallerID("SIP/200-d90f", "078########") in new stack
-- Executing SetGroup("SIP/200-d90f", "OUT_11") in new stack
-- Executing CheckGroup("SIP/200-d90f", "1") in new stack
-- Executing SetVar("SIP/200-d90f", "DIAL_NUMBER=004478########") in new
stack
-- Executing SetVar("SIP/200-d90f", "DIAL_TRUNK=11") in new stack
-- Executing AGI("SIP/200-d90f", "fixlocalprefix") in new stack
-- Launched AGI Script /var/lib/asterisk/agi-bin/fixlocalprefix
-- AGI Script fixlocalprefix completed, returning 0
-- Executing SetVar("SIP/200-d90f", "OUTNUM=004478########") in new
stack
-- Executing Cut("SIP/200-d90f", "custom=OUT_11|:|1") in new stack
-- Executing GotoIf("SIP/200-d90f", "0?19") in new stack
-- Executing Dial("SIP/200-d90f", "IAX2/call1899/004478########") in new
stack
-- Called call1899/004478########
-- Call accepted by 213.61.187.156 (format ulaw)
-- Format for call is ulaw
-- Hungup 'IAX2/call1899/2'
== No one is available to answer at this time
-- Executing Goto("SIP/200-d90f", "s-NOANSWER|1") in new stack
-- Goto (macro-dialout-trunk,s-NOANSWER,1)
-- Executing NoOp("SIP/200-d90f", "Dial failed due to NOANSWER") in new
stack
-- Executing Macro("SIP/200-d90f", "outisbusy") in new stack
-- Executing Playback("SIP/200-d90f", "allison7/all-circuits-busy-now")
in new stack
-- Playing 'allison7/all-circuits-busy-now' (language 'en')
-- Executing Playback("SIP/200-d90f", "allison7/pls-try-call-later") in
new stack
-- Playing 'allison7/pls-try-call-later' (language 'en')
== Spawn extension (macro-outisbusy, s, 2) exited non-zero on
'SIP/200-d90f' in macro 'outisbusy'
== Spawn extension (from-internal, *004004478########, 2) exited non-zero
on 'SIP/200-d90f'
-- Executing Macro("SIP/200-d90f", "hangupcall") in new stack
-- Executing ResetCDR("SIP/200-d90f", "w") in new stack
-- Executing NoCDR("SIP/200-d90f", "") in new stack
-- Executing Wait("SIP/200-d90f", "5") in new stack
== Spawn extension (macro-hangupcall, s, 3) exited non-zero on
'SIP/200-d90f' in macro 'hangupcall'
== Spawn extension (from-internal, h, 1) exited non-zero on 'SIP/200-d90f'


  #2  
Old July 25th 05, 06:21 PM posted to uk.telecom.voip
{{{{{Welcome}}}}}
external usenet poster
 
Posts: 908
Default Is 1899 VoIP working

Thus spaketh Sparks:
Just trying to add 1899 to my [email protected] setup, but it doesn't
appear to work.

I have VoIPBuster working with IAX, and have setup 1899 the same
(Except the host, username and password!)

Is it just me, or is it broken?




1899 VoIP working here!


--
For South East Brum: http://www.south-east-birmingham.tk
For Free 10 credit when you get referred to TalkTalk or 5 when referred to
easyMobile contact me via above site.


  #3  
Old July 25th 05, 06:23 PM posted to uk.telecom.voip
Sparks
external usenet poster
 
Posts: 68
Default Is 1899 VoIP working

Is it just me, or is it broken?




1899 VoIP working here!


How are you accessing it?

and do you need to dial the entire UK number as 0044 etc with 1899?

Ta!

Sparks...


  #4  
Old July 25th 05, 07:56 PM posted to uk.telecom.voip
Davew
external usenet poster
 
Posts: 65
Default Is 1899 VoIP working

Sparks wrote:
Just trying to add 1899 to my [email protected] setup, but it doesn't appear to
work.

I have VoIPBuster working with IAX, and have setup 1899 the same (Except the
host, username and password!)

Is it just me, or is it broken?


I get the following from Asterisk (Numbers ### for privacy!

-- Executing Macro("SIP/200-d90f", "dialout-trunk|11|004478########|")
in new stack

SNIP

Exactly the same problem! Haven't found a solution yet. I found that
if i used my settings it didn't work, if i used a friends
username/password it worked fine! My settings were defiently correct,
so it must be 1899's problem. I tried there tech' support who directed
me to the VOIP feedback page, haven't recieved a reply yet (not really
banking on it either).
 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1899 VOIP broken? Charley Moore uk.telecom.voip (UK VOIP) 9 May 30th 05 02:59 PM
1899 not working at all for me now PeterW uk.telecom.voip (UK VOIP) 0 May 24th 05 02:54 PM
1899 VoIP forbidden {{{{{Welcome}}}}} uk.telecom.voip (UK VOIP) 9 May 17th 05 10:39 AM
1899 VOIP faxing Graham uk.telecom.voip (UK VOIP) 0 May 9th 05 11:22 PM
1899 VOIP configuration problems with VOIP handset. Derrick Fawsitt uk.telecom.broadband (UK broadband) 12 April 18th 05 08:19 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.Content Relevant URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2020 BroadbanterBanter.
The comments are property of their posters.