A Broadband and ADSL forum. BroadbanterBanter

Welcome to BroadbanterBanter.

You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view most discussions and other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today.

Go Back   Home » BroadbanterBanter forum » Newsgroup Discussions » uk.comp.home-networking (UK home networking)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

uk.comp.home-networking (UK home networking) (uk.comp.home-networking) Discussion of all aspects of computer networking in the home, regardless of the platforms, software, topologies and protocols used. Examples of topics include recommendations for hardware or suppliers (e.g. NICs and cabling), protocols, servers, and specific network software. Advertising is not allowed.

Routering issue under XP Pro



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old September 6th 03, 06:35 PM posted to uk.comp.home-networking
Mario Pilotti
external usenet poster
 
Posts: 1
Default Routering issue under XP Pro

Hi folks,
I got a curious situation with my DSL network at home; the network is:
Router ADSL digicom michelangelo
2 PCs (one with WinXP Pro, brand new, and another with XP Pro and 98)
On the new PC I have no issue, as on the old one under 98. But the old under
XP Pro is not able to obtain automatically the IP from the router. I have to
set it manually and doing this I'm able to see my home network but not to
browse the Web.

--
Mario Pilotti, Rome


 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Speaker issue JPG uk.telecom.voip (UK VOIP) 2 July 8th 05 03:33 PM
Speedtouch 530 issue Beck uk.telecom.broadband (UK broadband) 2 September 11th 04 11:25 AM
Plus net Adobe download issue? Jann uk.telecom.broadband (UK broadband) 9 July 21st 04 12:34 PM
BT cock-up? ... Plusnet BB issue TX2 uk.telecom.broadband (UK broadband) 37 June 30th 04 07:15 PM
ICS Issue Mcploppy uk.comp.home-networking (UK home networking) 3 August 3rd 03 01:50 PM


All times are GMT +1. The time now is 07:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Content Relevant URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2019 BroadbanterBanter.
The comments are property of their posters.