A Broadband and ADSL forum. BroadbanterBanter

Welcome to BroadbanterBanter.

You are currently viewing as a guest which gives you limited access to view most discussions and other FREE features. By joining our free community you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload your own photos and access many other special features. Registration is fast, simple and absolutely free so please, join our community today.

Go Back   Home » BroadbanterBanter forum » Newsgroup Discussions » uk.telecom.voip (UK VOIP)
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

uk.telecom.voip (UK VOIP) (uk.telecom.voip) Discussion of topics relevant to packet based voice technologies including Voice over IP (VoIP), Fax over IP (FoIP), Voice over Frame Relay (VoFR), Voice over Broadband (VoB) and Voice on the Net (VoN) as well as service providers, hardware and software for use with these technologies. Advertising is not allowed.

SPA-3102 FXS Port Impedance



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 9th 09, 05:50 PM posted to uk.telecom.voip
Bob Brewer
external usenet poster
 
Posts: 3
Default SPA-3102 FXS Port Impedance

I am trying to set the FXS Port Impedance to 370+620||310nF but this value
is not available in the drop down list on the Regional Tab (only values of
600, 900, 600 + 2.16uf, 900 + 2.16uf, 270+750||150nf, 220+820||120nf,
220+820||115nf, 200+600||100nf are available)

This is the same for both 5.1.7(GW) and 5.1.10(GW) software.

Any ideas where I am going wrong.

Bob

  #2  
Old July 10th 09, 10:52 PM posted to uk.telecom.voip
Dave {Reply Address in.Sig}
external usenet poster
 
Posts: 28
Default SPA-3102 FXS Port Impedance

Bob Brewer wrote:

I am trying to set the FXS Port Impedance to 370+620||310nF but this value
is not available in the drop down list on the Regional Tab (only values of
600, 900, 600 + 2.16uf, 900 + 2.16uf, 270+750||150nf, 220+820||120nf,
220+820||115nf, 200+600||100nf are available)

This is the same for both 5.1.7(GW) and 5.1.10(GW) software.

Any ideas where I am going wrong.


Your software is too new? Mine claims to be 3.3.6(GW) and has UK complex as
an option. I also noticed the uptime at 444 days, so I guess it's just been
quietly working in the background. Yours isn't locked to a provider, is it?

--
Dave
da (without the space)
So many gadgets, so little time.

  #3  
Old July 10th 09, 10:59 PM posted to uk.telecom.voip
Brian A
external usenet poster
 
Posts: 1,037
Default SPA-3102 FXS Port Impedance

On Thu, 09 Jul 2009 17:50:30 +0100, Bob Brewer wrote:

I am trying to set the FXS Port Impedance to 370+620||310nF but this
value is not available in the drop down list on the Regional Tab (only
values of 600, 900, 600 + 2.16uf, 900 + 2.16uf, 270+750||150nf,
220+820||120nf, 220+820||115nf, 200+600||100nf are available)

This is the same for both 5.1.7(GW) and 5.1.10(GW) software.

Any ideas where I am going wrong.

Bob

In a word 'No', sorry. I have just checked an SPA-3102 that I can access
on-line and that option was there and it was set to that.
Hardware Version: 1.4.5(a)
Software Version: 3.3.6(GW)
Perhaps you should check your firmware is up to date?

  #4  
Old July 11th 09, 04:16 PM posted to uk.telecom.voip
Bob Brewer
external usenet poster
 
Posts: 3
Default SPA-3102 FXS Port Impedance

Dave {Reply Address In.Sig} wrote:

Bob Brewer wrote:

I am trying to set the FXS Port Impedance to 370+620||310nF but this
value is not available in the drop down list on the Regional Tab (only
values of 600, 900, 600 + 2.16uf, 900 + 2.16uf, 270+750||150nf,
220+820||120nf, 220+820||115nf, 200+600||100nf are available)

This is the same for both 5.1.7(GW) and 5.1.10(GW) software.

Any ideas where I am going wrong.


Your software is too new? Mine claims to be 3.3.6(GW) and has UK complex
as an option. I also noticed the uptime at 444 days, so I guess it's just
been quietly working in the background. Yours isn't locked to a provider,
is it?


Thanks Dave, I have downgraded to 3.3.6(GW) and now have the Impedance
option available. Difficult to find this version however as it is not on the
main Linksys or Cisco sites but eventually found it at
http://firmware.linksys-cisco.cz/SPA3102/

I wonder why the BT setting is not available on the later issues?


Bob

 




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Netgear 834 port forwarding to different internal port? Ric uk.comp.home-networking (UK home networking) 9 December 7th 08 09:21 PM
ADSL Line impedance (was DSL lead pinout) 317 uk.telecom.broadband (UK broadband) 4 June 18th 05 11:42 PM
What is the difference between a multi-port ASDL modem/router and one with a 4 port hub? Tim Lyons uk.telecom.broadband (UK broadband) 3 February 27th 04 07:07 AM
Port forwarding on Conexant 4 port adsl router Graham Russell uk.telecom.broadband (UK broadband) 14 October 24th 03 10:16 PM
Port forwarding on Conexant 4 port adsl router Graham Russell uk.telecom.broadband (UK broadband) 1 October 17th 03 12:09 PM


All times are GMT +1. The time now is 01:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.Content Relevant URLs by vBSEO 2.4.0
Copyright 2004-2019 BroadbanterBanter.
The comments are property of their posters.